Pogrebne usluge Marković Komerc

Naše pogrebno preduzeće Marković Komerc osnovano je davne 2001. godine, sa ciljem da sugrađanima pomogne u odabiru adekvatne pogrebne opreme, u kojoj će ispratiti svoje bliske osobe. Vremenom, obim posla se uveličavao, te smo se odlučili da proširimo dijapazon usluga koje pružamo, sve u skladu sa potrebama klijenata koji su prolazili kroz težak period u životu. Takođe, osim u Rumi, proširili smo naše poslovanje i na teritoriju Batajnice i Beograda.

Glavna ideja našeg postojanja jeste da olakšamo, što je više moguće, celokupan stresan proces organizacije sahrane i prikupljanja svih tehničkih i praktičnih stavki, koje su neophodne pre sprovođenja sahrana i kremacija pokojnika.

Danas, na raspolaganju smo Vam za svaki tip usluge koje se tiču sahrana i kremacija, a tu spadaju od osnovnih i složenih administrativnih poslova, prevoza pokojnika u Srbiji i inostranstvu, preko prodaje najkvalitetnijih sanduka, flora, pogrebne galanterije, krsta, nadgrobnih obeležja, prateće opreme kao što su peškiri, crnina, marame, pa sve do cvetnih aranžmana po Vašoj želji (suze, kale, venci, buketi,…).

Nudimo proizvođačke cene pogrebne opreme na malo. Cene su od 18 000 din, 20 000 din, 25 000 din, 35 000 din, 100 000 din kompletne pogrebne opreme koja uključuje krst, prevoz, plakate (čitulje), sanduk sa opremom kao što je dušek, tapacirung, pokrov.

Osim toga, bavimo se i proizvodnjom standardnih i nestandardnih sanduka i ostale pogrebne opreme, a samim tim smo na raspolaganju i za veleprodaju opreme za pogrebnike, poštujući sve standarde kvaliteta kao i sklopljene dogovore i rokove isporuke.

Imajući u vidu iznenadnost i razumejući težinu situacije, porodicama koje se odluče za usluge našeg pogrebnog preduzeća Marković Komerc omogućavamo pogodnosti kao što je plaćanje preko penzionog čeka, uz besplatne usluge prevoza do 50 km u okolini Beograda, Batajnice i Rume, korišćenje hladnjače, plakati i sređivanje potrebne dokumentacije.

Ukažite nam poverenje i nećete pogrešiti – dvadesetogodišnje iskustvo i širok dijapazon usluga govore više od reči! Tu smo za Vas i zbog Vas.

“Život je najlepši pronalazak prirode, a smrt njena veština, da što bolje iskoristimo život.”

Johan Volfgang fon Gete

“Ljubav je jača od smrti i od straha pred smrću.”

Ivan Turgenjev

“Samo čovek koji je osetio krajnji očaj može osetiti krajnje blaženstvo.”

Aleksandar Dima