Marković Komerc

Pogrebne usluge

Pogrebne usluge - sanduci

Prodaja pogrebne opreme

Sa visokom dozom strpljenja i empatije, pomažemo Vam da odaberete odgovarajući model sanduka i ostalu neophodnu pogrebnu opremu kao što je krst, pogrebna galanterija, nadgrobno obeležje ili pak prateća oprema (peškiri, crnina, marame).

Prevoz pokojnika u Srbiji i iz inostranstva

Besplatan prevoz do 50 km iz svih bolnica i iz kuća na teritoriji Batajnice, Beograda i Rume. U šokantnim situacijama u kojima dolazi do iznenadne smrti Vama drage osobe, stojimo na raspolaganju oko prevoza pokojnika širom Srbije, kao i prevozom pokojnog lica iz inostranstva u Srbiju (Međunarodni prevoz).

Administrativni poslovi

Umesto Vas obavljamo sve potrebne administrativne poslove kao što su zakazivanje sahrane ili kremacije, sređivanje dokumentacije, predavanje dokumentacije za penziju i slično.

Organizacija sahrana i kremacija

Posedujemo dugogodišnje iskustvo u organizaciji raznih tipova sahrana i kremacija, te se u trenucima tuge zbog gubitka drage osobe, u potpunosti možete osloniti na nas u procesu organizacije celokupne procedure sahrane.

Cvetni aranžmani

U ponudi imamo i različite vrste cvetnih aranžmana, raznih veličina, oblika i boja, u skladu sa Vašim željama i potrebama u ovako delikatnom trenutku – suze, venci, buketi, korpe, cveće za sahrane i nadgrobna obeležja.

Proizvodnja pogrebne opreme

Dugi niz godina unazad, bavimo se izradom najkvalitetnije i celokupne pogrebne opreme u standardnim i nestandardnim dimenzijama (krst, sanduci, garniture, čitulje, nadgrobna obeležja, flor, peškiri,…).

Veleprodaja pogrebne opreme

Posedujemo pogrebnu opremu iz navedene ponude, proizvedenu u strogo kontrolisanim uslovima proizvodnje, a za potencijalne saradnike nudimo različite tipove pogodnosti za kupovinu na veliko.

Posebne pogodnosti

Pružamo i brojne pogodnosti – plaćanje preko penzionog čeka, odloženo plaćanje, plaćanje u ratama. Osim toga, tu su i BESPLATNE usluge – plakati, korišćenje hladnjače, prevoz do 50 km u okolini Beograda, sređivanje dokumentacije.

“Smrt ujedinjuje isto koliko i rastavlja; ona umiruje sva svađalačka osjećanja.”

— Onore de Balzak

“Besmrtan sam. Moja besmrtnost je nužna jednom činjenicom da Bog neće hteti da zauvek ugasi plamen ljubavi koji se zapalio za njega u mom srcu.”

— Fjodor Dostojevski

“Kada reči postanu suvišne, potrebno je samo da nas neko razume i bude uz nas u teškom trenutku.”

— nepoznati autor